Skoda представила ескізи зовнішнього вигляду нової Fabia

0
35

Skoda Auto незабаром представить четверте покоління Fabia, випустивши перші офіційні ескізи дизайну. Популярний малолітражний автомобіль від чеського автовиробника буде значно більші, динамічніше і виразніший від своїх успішних попередників. Перехід на модульну платформу MQB-A0 від Volkswagen Group зробив можливими нові пропорції і створив ще більше місця для пасажирів і багажу. Підкреслюють зовнішність різко окреслені передні фари і задні ліхтарі зі світлодіодною технологією.

Два ескізу дизайну демонструють чіткі, сучасні і динамічно промальовані лінії нової Skoda Fabia. Четверте покоління буде на 111 міліметрів довше і на 48 міліметрів ширша, ніж його попередник. Нова платформа дозволить збільшує багажник на 50 літрів. Одне із зображень спереду дозволяє вперше побачити плоскі передні фари і широку решітку радіатора Skoda, яка має спортивний, елегантний вигляд з хромованою рамкою і чорними ребрами жорсткості. Великі колеса також підсилюють потужний зовнішній вигляд.

Подовжений спойлер на даху з бічними ребрами забезпечує відмінну аеродинаміку разом з аеродинамічний оптимізованими зовнішніми дзеркалами і активно регульованими охолоджуючими воздуховодами в нижньому частини переднього бампера.

Решта ескізи дають більш докладне уявлення про сучасні освітлювальні прилади нової Skoda Fabia. Оптика нагадує брили льоду в різко окреслених повністю світлодіодних передніх фарах, які доходять до решітки радіатора. Також можна побачити L-подібний модуль денних ходових вогнів. Фірмові кристалічні елементи Skoda також можна знайти в графіку чітко плоских задніх ліхтарів, які будуть доступні в повністю світлодіодним оптиці.

Навіть з першим поколінням, яке також було представлено як універсал 2000 року, приблизно за вісім років було вироблено 1,79 мільйона одиниць, в той час як друге покоління, представлене на Женевському автосалоні в 2007 році, розійшлося тиражем в 1 704 000 примірників. Третє покоління, випущене в 2014 році, продовжило історію успіху і стало другою за популярністю моделлю Skoda після Octavia в 2019 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!