Компанія Huawei представила свій перший автомобіль

0
54

На Шанхайському мотор-шоу компанія Huawei показала перший автомобіль, в створенні якого брала безпосередню участь. Новинку можна буде придбати в Китаї вже через місяць: для її продажів корпорація Huawei розробить спеціальний бренд.

Новинка з індексом SF5 була розроблена Huawei у співпраці з компанією Cyrus . Довжина крос-купе досягає 4700 мм, ширина і висота – 1930 і 1625 мм відповідно при колісній базі в 2875 мм. Таким чином, за габаритами новий Cyrus Huawei SF5 виявився порівнянний з кросовером Audi Q5.

Два електродвигуна кросовера Cyrus Huawei SF5 видають 550 к.с. і 820 Нм крутного моменту і прискорюють автомобіль до 100 км / год за 4,7 секунди. Акумулятори забезпечують новинці запас ходу в 180 км, при цьому до складу силового агрегату входить і 1,5-літровий бензиновий мотор, який функціонує як генератор. Його участь дає можливість збільшити пробіг на одній зарядці до 1 тис. км по циклу NEDC .

Домінантою мінімалістичного салону Cyrus Huawei SF5 став масивний вертикальний медіадісплей, діагональ якого не повідомляється. Медіасистеми від компанії Huawei передбачає доступ до безлічі сервісів, включаючи розважальні, забезпечує практично миттєве підключення смартфонів і обладнана системою розпізнавання голосу. Крім цього, кросовер Cyrus Huawei SF5 укомплектували 11 динаміками, кріслами з функцією масажу і багатошаровими стеклами.

Отримав новий Cyrus Huawei SF5 і розвинений комплекс водійських помічників, який включає в себе адаптивний круїз-контроль, технологію утримання в смузі і функцію екстреного гальмування. Продавати SF5 концерн Huawei планує через мережу власних магазинів, а поставки машин на китайський ринок почнуться вже в травні. Ціна базової комплектації новинки складе 216 тис. 800 ієн, це приблизно 1 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!