ТОП-5 найкращі старі авто з новітніми технологіями

0
688
Зеленый Седан Ford Fusion Форд Фьюжн 2013

Автоексперти визначилися з ТОП-5 старих автомобілів з найкращими технологіями, на які покупцям варто звернути увагу.

1. 2013 Kia Optima LX

Ця модель відповідає доступному середньому за розміром седану, який має великі можливості вбудованих технологій, які можуть собі дозволити покупці. Kia Optima LX 2013 року має такі функції, як камера заднього виду, можливість клімат-контролю через двозонний режим і Bluetooth. Крім того, в цьому автомобілі ви також можете знайти опцію допомоги при гальмуванні.

2. Chevy Volt 2011 року

Для тих користувачів, які люблять економити бензин, Chevy Volt 2011 року може стати варіантом номер один. Це пов’язано з тим, що у цього автомобіля є гібридна модель, в якій є як електрична, так і газова частини. На одній зарядці ця модель може проїхати близько 379 миль, що є найвищим показником серед конкурентів.

У авто є деякі чудові функції, такі як водіння без рук через функцію Bluetooth, вбудований жорсткий диск і камера заднього виду. Також Chevy має деякі додаткові функції, такі як система безпеки після зіткнення і допомогу при гальмуванні.

3. Hyundai Santa Fe GLS 2014

Hyundai Santa Fe GLS 2014 року може надати покупцям багато простору і, отже, названий одним з кращих серед старих автомобілів.Поряд з моніторингом сліпих зон і рейтингами безпеки є й інші нові функції, які хотів би мати покупець. З опцією моніторингу сліпих зон водій може фактично виявляти інші автомобілі, які знаходяться збоку або ззаду.

4. Ford Fusion Hybrid 2013 року

Завдяки цій моделі Fusion Ford дійсно стає популярним серед своїх конкурентів. Особливості включають в себе гібридну модель, яка насправді має як газ, так і електроенергію. Такий автомобіль дуже доступний для покупки.

Модель Ford Fusion Hybrid включає в себе деякі з новітніх технологій, таких як Bluetooth, адаптивний круїз-контроль, камеру заднього виду і датчики паркування. Поряд з пробігом, який вона пропонує, і технологіями, які вона включає, багато хто вважає цю модель однією з найкращих.

5. 2012 Audi A7

Audi A7 – чотирьохдверний седан. Поряд з великою витратою палива ця модель оснащена одними з кращих технологій, на які слід звернути увагу. Деякі з функцій включають системи безпеки до і після зіткнення, моніторинг сліпих зон, допомога при гальмуванні і так далі. Крім того, він також має інші функції, такі як вбудований жорсткий диск, Bluetooth, регулятор гучності і т. д.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!