У Шанхаї представили новий кросовер Ford Evos

Новий кросовер Evos покликаний замінити собою відразу кілька моделей марки Ford.

0
141

Компанія Ford в рамках Шанхайського мотор-шоу показала новий кросовер Evos . Дизайн новинки поєднує в собі одночасно риси як кросовера, так і універсала. У той же час задня частина автомобіля виконана в стилістиці купе. Новий Ford Evos обладнали габаритними радіаторними гратами в дусі позашляховика Equator, а також вузькою головною оптикою зі світлодіодним смугою. Крім цього, новинку укомплектували висувними дверними ручками в стилістиці електричного Mustang Mach-E і колісними дисками на 19 дюймів.

Головною особливістю салону Ford Evos став великий дисплей, який поєднує в єдине ціле 27-дюймовий сенсорний екран медіасистеми і електронну приладову панель діагоналлю 12 дюймів. Кросовер отримав ПО Ford SYNC + 2.0 з технологією штучного інтелекту Baidu , який представники марки Ford назвали «персональним віртуальним помічником». Ця технологія дає можливість Evos проводити дистанційні оновлення програмного забезпечення, без відвідування дилерського центру.

Кросовер Ford Evos став першим автомобілем компанії Ford , який був практично повністю розроблений в Китаї. Там же буде налагоджено і серійне виробництво, і продажу даної моделі. Технічні параметри, а також ціну на новинку в компанії Ford поки не розкрили. Очікується, що в лінійку Ford Evos увійде гібридна силова установка.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!