Розсекречено дизайн електричної Audi A6

На порталі cochespias.net опубліковані зображення концепту Audi A6 e-tron.

0
323

Концепт нового A6 e-tron є попередником електричної версії A6 . Новинка отримала оригінальний дизайн і близька до серійної версії. Офіційний дебют новинки відбудеться на Шанхайському автосалоні 19 квітня.

Вивчаючи опубліковані зображення можна помітити ряд елементів, які раніше не використовувалися на серійних моделях німецької марки. Варто відзначити вкрай вузьку головну оптику і сильно витягнуті задні ліхтарі, між якими розташовується логотип Audi з підсвічуванням. Передню частину прикрашає масивний декоративний елемент, який нагадує решітку радіатора.

Автомобіль позбавлений звичних дверних ручок і бічних дзеркал заднього виду – на їх місці розташовуються камери. На жаль, інтер’єр моделі поки не розсекречено.

Технічні подробиці про ліфтбек Audi A6 e-tron також не розголошуються. Фахівці вважають, що модель базується на архітектурі PPE ( Premium Platform Electric ), яка була розроблена у співпраці з Porsche. Дана платформа використовується для створення відносно компактних електромобілів, в число яких входять кросовери Q6 і електрична модифікація Porsche Macan.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!