Головна Авто В Україні випустять електромобіль з дальністю ходу 200 км

В Україні випустять електромобіль з дальністю ходу 200 км

1
969

Дебютний український електрокар виїхав на перші випробування. Нова машина буде призначена насамперед для комерційних потреб.

Про розробку першого електромобіля вітчизняним виробником стало відомо ще в минулому році. Новинку компанії Murmuration Technology під назвою CoolOn було вирішено випустити в форматі, призначеному для комерційних потреб, пише Avtosota .

Зокрема, за інформацією, яку оприлюднив на своїй Facebook-сторінці керівник підприємства Віталій Бризгалов, нове авто може стати будиночком на колесах, Кемпер, гаражем для електричних самокатів або майстерні. А недавно стало відомо і про перший виїзді флагмана на ходові випробування.

Електромобіль буде мати висококласні технічні характеристики. По довжині CoolOn сягатиме 5 м, ширина його буде – 1,7 м, а висота – 2,1 м.

Автомобіль буде оснащений літієвим акумулятором LiFePO4 ємністю 40 квт-ч. Такого заряду вистачить рівно на 200 км. Особлива модульна конструкція дозволить зменшити або збільшити стандартний акумулятор.

Максимальна швидкість електрокара – 90 км / г. Привід у машини буде повний або тільки передній (30-80 кВт). А ось двигун буде істотно відрізнятися від агрегатів, які використовуються на інших електрокарах.

Основним призначенням флагмана стане використання службами доставки і сервісу. При цьому, придбати новинку зможе кожен бажаючий.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.