Tesla тестує електричний вантажівка Semi і кросовер Model X 2021 (Відео)

0
147

На естакаді заводу Tesla Fremont були відображені оновлений кросовер Model X, а також вантажівка Semi. Оператор безпілотника опублікував кадри з своїх дронів, які пролітали повз парковок заводу, зони доставки, експериментальної установки акумуляторних батарей 4680 і випробувального треку.

Коли дрон починає пролітати над випробувальним треком у Фремонт (5-хвилинна тимчасова відмітка), ми бачимо білий Tesla Semi і білий седан Model 3. Через кілька миттєвостей поряд з Semi під’їжджає чорний Tesla Model X. Повідомляється, що це версія кросовера 2021 модельного року. За деякими даними, це насправді тримоторний Tesla Model X Plaid.

Неможливо точно дізнатися, що знаходиться всередині розглянутого Model X. Крім того, на його кузові немає значка Plaid. У цього електромобіля червоні гальма і нові 22-дюймові колісні диски.

Tesla недавно оновила кросовер Model Y, а також седан Model 3. Також були анонсовані повністю оновлені версії флагманських Model S і Model X, а також більш продуктивні версії останніх Plaid і Plaid +.

Крім того, Tesla розіслала електронного листа всім тим, хто зарезервував для себе Tesla Semi, в яких стверджувалося, що гігантський тягач зазнав деяких помітні поновлення, які допоможуть підвищити дальність ходу на одній зарядці, ефективність і надійність. Крім того, буквально минулої ночі пікап Cybertruck був помічений в Giga Texas, керованим самим Ілона Маском.

Ясно, що у Tesla багато справ, і кількість “шпигунських” знімків, зйомок з дронів і різного роду припущень зростає. Проте, схоже, що до доставки електромобілів в більш потужної версії Plaid ще довго не настане, і ми дійсно не маємо жодного уявлення про терміни дебюту серійної версії Semi і Cybertruck.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!