Tesla тестує електричний вантажівка Semi і кросовер Model X 2021 (Відео)

0
147

На естакаді заводу Tesla Fremont були відображені оновлений кросовер Model X, а також вантажівка Semi. Оператор безпілотника опублікував кадри з своїх дронів, які пролітали повз парковок заводу, зони доставки, експериментальної установки акумуляторних батарей 4680 і випробувального треку.

Коли дрон починає пролітати над випробувальним треком у Фремонт (5-хвилинна тимчасова відмітка), ми бачимо білий Tesla Semi і білий седан Model 3. Через кілька миттєвостей поряд з Semi під’їжджає чорний Tesla Model X. Повідомляється, що це версія кросовера 2021 модельного року. За деякими даними, це насправді тримоторний Tesla Model X Plaid.

Неможливо точно дізнатися, що знаходиться всередині розглянутого Model X. Крім того, на його кузові немає значка Plaid. У цього електромобіля червоні гальма і нові 22-дюймові колісні диски.

Tesla недавно оновила кросовер Model Y, а також седан Model 3. Також були анонсовані повністю оновлені версії флагманських Model S і Model X, а також більш продуктивні версії останніх Plaid і Plaid +.

Крім того, Tesla розіслала електронного листа всім тим, хто зарезервував для себе Tesla Semi, в яких стверджувалося, що гігантський тягач зазнав деяких помітні поновлення, які допоможуть підвищити дальність ходу на одній зарядці, ефективність і надійність. Крім того, буквально минулої ночі пікап Cybertruck був помічений в Giga Texas, керованим самим Ілона Маском.

Ясно, що у Tesla багато справ, і кількість “шпигунських” знімків, зйомок з дронів і різного роду припущень зростає. Проте, схоже, що до доставки електромобілів в більш потужної версії Plaid ще довго не настане, і ми дійсно не маємо жодного уявлення про терміни дебюту серійної версії Semi і Cybertruck.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.