Названо ТОП-10 найпотворніших автомобілів за версією ЗМІ

0
295

Італійський автопром прославився тим, що випускає найкрасивіші автомобілі в світі, тоді як шарм американських машин не сплутаєш ні з чим. Об’єднує їх те, що вони залучають з першого погляду будь-якого, навіть самого вибагливого автолюбителя. 

Але не завжди було так і, як каже прислів’я, – «В сім’ї не без виродка». Наприклад, чого вартий той же Fiat Multipla 1998 року. Свого часу ця модель заслужила безліч всіляких епітетів і сровненій, причому їй не допоміг навіть рестайлінг. А ось Lancia Ypsilon помітно змінився на краще – автомобіль 1996 року і нинішні моделі порівняти дуже складно, оскільки зовні це абсолютно різні машини. Як відзначають фахівці 110km.ru, Єдиним достоїнством автомобіля першого покоління можна назвати його 80-сильний мотор, якого було цілком достатньо для мініатюрного хетчбека.

У список потворних італійських машин чомусь потрапили також Ferrari 308 GT4 і Pagani Huayra. При цьому перший був спробою виробника суперкарів зробити практичний автомобіль, а в другому випадку журналістам не сподобався аеродинамічний дизайн суперкара, який порівняли з комахою. Зате до Cizeta V16T питань немає – він виглядає як «муха», яку любителі морепродуктів спробували перетворити в Lamborghini Diablo. Вийшло, м’яко кажучи, не дуже.

У п’ятірці американських машин не все так ясно. Наприклад, в ній виявився AMC Pacer 1975 року народження, який схожий на будь-який інший автомобіль тих років, за винятком великої площі скління. Pontiac Trans Sport – типовий мінівен, які і без того не можуть похвалитися привабливим дизайном, зате є практичними моделями. Правда приставка «Sport» змусила автовиробника надати йому кілька спортивний дизайн.

Також в рейтингу опинився і Chrysler PT Cruiser Convertible – кабріолет з дизайном нинішніх машин MINI. Закривають рейтинг Panoz Abruzzi і Pontiac Aztek.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!