Топ автомобілів, які не іржавіють: названо найнадійніші моделі

1
1421

Деякі недоліки автомобіля розкриваються через кілька років експлуатації. Одна з найнеприємніших недуг – корозія. З цієї причини машини, які не іржавіють, користуються підвищеним попитом.

Auto Oboz дібрав моделі, які точно не завдадуть проблем власникові та збережуть свій кузов у гарному стані на довгі роки. Всі вони вироблялися кілька років тому, а на ринку вживаних авто багато пропозицій. Тому вибір можна зробити в широкому асортименті.

Volvo XC90

Взагалі шведські автомобілі чудово протистоять корозії. Мабуть, дається взнаки адаптація транспортних засобів до суворих умов і вологого “домашнього” клімату. Тому Volvo – завжди хороший вибір. Кросовер XC90 варто відзначити окремо за якісне оцинкування і висококласну фарбу.

Audi A6

Третє покоління знаменитої німецької моделі бізнес-класу – прекрасний вибір, якщо не хочеться зіткнутися з проблемами іржавіння кузова. Рідкісні “руді” осередки можливі лише в зоні задніх колісних арок. Але це радше виняток.

BMW X5

Засновник сегменту спортивних позашляховиків з’явився понад 20 років тому, але не іржавіє досі. Перший BMW X5 чудово захищений від таких проблем. Якщо корозію все ж вдалося знайти, вибираючи вживаний примірник, це насторожливий сигнал – можливо, машина побувала в ДТП, після чого зробили неякісний ремонт кузова.

Mercedes W221

Варто відзначити, що Mercedes S-class майже в будь-якому поколінні важко знайти іржавим. Особливості Mercedes W221 – якісний захист від корозії та пофарбування кузова неймовірно високої якості

Audi Q5

У Audi по-справжньому не часто трапляються проблеми з корозією. Компактний кросовер Q5 з цього погляду показує себе якнайкраще – кузов оцинкований дуже якісно.

BMW E60

Ще одна BMW в списку – цього разу 5 Series. Знаменитий седан бізнес-класу завжди провокував суперечки через свій дизайн, але якість ніколи не викликала питань. Баварці подбали і про захист від іржі. Найімовірніше, “рудого” на цій моделі ви не бачили.

Toyota Camry

Camry XV40 – один із найбільш ліквідних представників вторинного авторинку. Це стало можливим завдяки комфорту, якості, надійності і чудовому захисту від корозії, навіть незважаючи на тонкий шар фарби.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

1 коментар

  1. Цей топ 5 ти авто брехня.
    Тому що 1 місце повинно зайняти легендарне Пежо 407 яке зняли у фільмі таксі 5.
    Раджу дізнатись більше про дійсно круте маловідоме достойне авто .

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.