Новий мінівен Hyundai Custo пройшов сертифікацію в Китаї

0
234

В інтернеті з’явилися фотографії нового мінівена Hyundai Custo. Знімки були опубліковані не самим виробником, а Міністерством промисловості та інформаційних технологій Китаю (MIIT), що зареєстрував модель. Офіційна прем’єра новинки відбудеться 19 квітня в рамках автосалону в Шанхаї.

Своєю передньою частиною новий мінівен Hyundai Custo сильно схожий на кросовер Tucson четвертого покоління – моделі мають схожу фронтальну оптику, блоки денних ходових вогнів і грати радіатора зі складним візерунком. В іншому майбутня новинка являє собою класичний мінівен з високим дахом і зсувними задніми дверима.

Габаритні розміри Hyundai Custo наступні: 4 950 мм – довжина, 1 850 мм – ширина, 1 734 мм – висота. Колісна база складає 3 055 мм. Таким чином, Custo вийшов значно менший нової глобальної моделі Hyundai Staria , представленої в середині квітня. Проте, перетинатися ці мінівени на одних і тих же ринках не будуть.

Hyundai Custo приводиться в рух 1,5-літровим турбомотором потужністю 170 к.с. Для порівняння гаму силових агрегатів Staria увійшов 2,2-літровий турбодизель (177 к.с. і 431 Нм) і 3,5-літровий бензиновий двигун V6, що видає 272 к.с. і 331Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!