Honda представила новий седан Honda Civic 11-го покоління (ФОТО)

0
520

Honda представила новий седан Civic 11-го покоління, призначений для північноамериканського автомобільного ринку. Поки компанія опублікувала єдиний знімок моделі, яка надійде в продаж в США влітку 2021-го, пише портал UaMotors .

Судячи по знімку, зовні машина вийде практично такою же, як і її прототип, показаний в листопаді минулого року. У порівнянні з попередником новий Civic отримав більш строгий вигляд з класичними пропорціями кузова і горизонтально розташованої оптикою.

Фотографій салону поки немає, проте про інтер’єр можна судити за торішнім концепт-каром, який отримав цифрову панель приладів, 9-дюймовий окремий дисплей системи мультимедіа, а також довгу смугу вздовж передньої консолі з інтегрованими в неї воздуховодами кліматичної системи.

Новий седан Honda Civic створять на модернізованій платформі попередника, з чого можна зробити висновок, що машина отримає ті ж силові установки. У моторну гамму увійде 2,0-літровий атмосферник потужністю 160 сил, а також наддувний 176-сильний 1,5-літровий двигун.

Також у моделі буде спортивна версія Si  з 1,5-літровим агрегатом потужністю 208 кінських сил, а на вершині лінійки розташується модифікація Type R  з 2,0-літровою “турбочетвіркою», яка видає 310 сил.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!