Електричний кросовер Skoda Enyaq iV довів свою безпеку

0
149

Новий електричний позашляховик Skoda Enyaq iV отримав вищу оцінку «п’ять зірок» в тестах, проведених незалежною Європейською асоціацією оцінки нових автомобілів (Euro NCAP). Він входить в число найбільш безпечних транспортних засобів, доступних в даний час, з 86% можливих балів. Крім того, Skoda Enyaq iV показав кращий результат в тесті Euro NCAP для захисту пасажирів: 94% для дорослих пасажирів і 89% для дітей. Інформує портал UaMotors .

Перша модель Skoda, заснована на модульній платформі Volkswagen Group, таким чином, продовжує серію найвищих оцінок серед автомобілів чеської марки в еталонному тесті на безпеку при зіткненні, навіть з урахуванням вже більш строгих критеріїв оцінки. Бестселер Skoda, модель Octavia, компактна модель Scala і позашляховики Kodiaq, Karoq і Kamiq, серед інших, були удостоєні п’ятизіркового оцінки.

Йоханнес Нафти, член ради директорів Skoda Auto з технічного розвитку, зауважив: «Ми раді отримати п’ять зірок для нового Skoda Enyaq iV в тесті Euro NCAP. Ми особливо пишаємося результатом захисту дорослих і дітей усередині машини ».

Нагадаємо, що Skoda Enyaq iV оснащений подушками безпеки, яких в цілому налічується 9, включаючи центральну подушку безпеки між передніми сидіннями і комплексну проактивний захист пасажирів. Численні сучасні системи допомоги водієві попереджають водія про можливі сутички в багатьох ситуаціях і навіть активно допомагають запобігти їх або мінімізувати наслідки. До них відносяться Front Assist з розпізнаванням пішоходів і велосипедистів, Side Assist, включаючи попередження про рух ззаду, а також допомогу в запобіганні зіткнень, допомога при повороті і попередження про вихід із займаної смуги. В якості опції для Enyaq iV доступні проекційний дисплей, в якому Skoda вперше включила доповнену реальність, і повністю світлодіодні матричні фари.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!