У Мережі опублікували подробиці про позашляховик Toyota Land Cruiser 300

0
425

У Мережі з’явилися нові подробиці про нове покоління позашляховика Toyota Land Cruiser, який, як очікується, вийде під індексом 300. Автомобіль буде доступний у версіях з п’яти- або семимісною конфігурацією салону. Бензинові версії моделі повинні стати на конвеєр вже 1 липня, а через три тижні до них приєднається і дизельна модифікація. Гібрида поки не буде.

Базовим двигуном для нового Land Cruiser стане 3,5-літровий бензиновий V6 з віддачею 420 к.с. і 589 Нм крутного моменту. Працювати в парі такий агрегат буде з 10-ступінчастою АКП і системою повного приводу. При цьому блокування заднього диференціала буде доступна виключно за додаткову плату.

Крім того, в лінійку моторів позашляховика увійдуть 309-сильний турбодизель об’ємом 3,3 літра (687 Нм), який працює в парі з новим «автоматом» і гібридна силова установка. Варіант з останньої за інформацією джерела з’явиться в 2022 році.

Уточнюється, що в писок стандартного устаткування увійдуть світлодіодна оптика і динамічні покажчики поворотів, електрорегулювання водійського крісла, система ідентифікації за відбитками пальців, другий ряд крісел з пропорціями складання 40:20:40 (на актуальній версії – 60:40).

Дорожчі версії отримають мультимедійну систему з 12-дюймовим сенсорним дисплеєм, вентиляцію всіх крісел, електропривод кришки багажника, адаптивну підвіску, датчики удару, люк з електроприводом і систему інтегрованого управління динамікою VDIM .

Toyota Land Cruiser 300 також запропонують у версії GR-S , причому шильдик Gazoo Racing в даному випадку означає не тільки інший обвіс, перешитий салон і комплект ексклюзивних дисків, а дійсно адаптацію під хардкорні бездоріжжі. Така версія також оснастять блокуванням переднього і заднього диференціалів, електронно-керованою системою стабілізації і 18-дюймовими колесами з позашляховими покришками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!