Skoda представила оновлений кросовер Kodiaq 2021 модельного року

0
245

У Млада-Болеславі пройшла презентація оновленого кросовера Skoda Kodiaq, а також версії Kodiaq RS, яка на додаток до матричної оптики знайшла модернізований турбоагрегат.

Модернізований кросовер Skoda Kodiaq отримав переглянуту передню частину: він обзавівся новою оптикою, яка вперше в історії моделі може бути матричною, радіаторними гратами більшого розміру з зменшеним похилому, переднім бампером з Г-подібними елементами з боків, а також більш виразними протитуманними фарами, які розташовані на ярус нижче основної оптики.

Задня частина оновленого Skoda Kodiaq залишилася практично без змін: з’явилися накладки з боків скла, спойлер пофарбували в чорний глянець, нижня частина бампера отримала хромовану вставку, а LED -Ліхтар стали частиною стандартного устаткування моделі.

Концепція торпедо Skoda Kodiaq і центральної консолі змінилася. Новинка отримала повністю цифрову приладову панель на 10.25 дюйма (опціонально для стандартного Kodiaq , але входить в «базу» версії Kodiaq RS ), іншу медіасистему, яка втратила фізичних перемикачів, аудіосистему Canton з 10 динаміками замість колишніх 8, а також ергономічні крісла з обробкою перфорованої шкірою, електрорегулюванням, функціями масажу і вентиляції. Крім того, новинка може похвалитися покращеною технологією Crew Protect Assist , яка за рахунок додаткових камер швидше реагує на інші транспортні засоби, що створюють загрозу наїзду ззаду.

Лінійка моторів стандартного кросовера Skoda Kodiaq не змінилася. Базовий мотором залишився силовий агрегат 1.5 TSI, який видає 150 сил. Також в гаммі залишився 2,0-літровий агрегат потужністю 190 к.с. і такого ж обсягу дизель, він запропонований в двох варіантах продуктивності – 150 і 200 к.с. В якості трансмісії пропонується 6-швидкісна МКП або преселективний «робот». Присутні як версії з переднім, так і з повним приводом.

Крім стандартного кросовера Skoda Kodiaq , також була представлена і його «заряджена» версія Kodiaq RS . На зміну високопродуктивного дизелю 2.0 TDI у Kodiaq RS прийшов бензиновий 2,0-літровий агрегат TSI з лінійки Evo. Даний мотор важить на 60 кг легше і на 5 к.с. продуктивніше попередника, віддача становить 245 к.с. Він працює в зв’язці з 7-швидкісною роботизованою коробкою DSG . Динамічні параметри Kodiaq RS поки не називаються. Оновлена версія моделі Skoda Kodiaq з’явиться на ринку Європи в липні нинішнього року, до Росії новинка добереться також в третьому кварталі.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.