Назвали топ китайських автомобілів, які майже не ламаються

0
572

Пройшли часи, коли автомобілі китайського виробництва вважали ненадійними. А якщо взяти до уваги привабливі ціни, то китайські авто можуть стати прекрасними аналогами європейських провідних моделей, передає «Твоя МАШИНА» .

Chery Tiggo 3X

Один з найдешевших кросоверів Chery. У Китаї він коштує від 7 600 доларів. В Україні автомобіль можна зустріти під ім’ям Chery Tiggo 2, і продається він за 11 500 доларів.

DongFeng Joyear X5

Один з кращих маленьких компактних кросоверів на китайському ринку. Цінується за надійність і якість оздоблювальних матеріалів.

Geely Vision S1

Як і в Європі, серед китайців теж популярні хетчбеки С-класу. Великим попитом користується S1. В основі конструкції лежить автомобіль, якому вже 12 років. Мабуть, за цей час Geely встигла максимально модифікувати вузли та агрегати.

Venucia T90

Компанія Venucia співпрацює з Nissan. Тому компактний кросовер Т90 побудований на основі Murano. Можливо, це одна з причин надійності цього авто.

GAC GS8

Цей великий кросовер став альтернативою Toyota Land Cruiser 200. Може, ця машина і не позашляховик, але безумовно є практичною моделлю.

Baojun 730

Китайці дуже люблять мінівени, і найбільшим попитом в сегменті користується Baojun 730. Модель надійна і зручна, чимось схожа на Volkswagen Touran.

Wuling Hongguang S3

Цей компактний кросовер виглядає дуже неоднозначно. Але власники вкрай рідко скаржилися на поломки.

Geely FC Vision

Конкурецію Skoda Octavia склав даний простий і практичний автомобіль.

Changan Eado X

Цей компактний хетчбек зацікавив би і європейських покупців, тим більше, з огляду на ціну 12 000 доларів. Крім невеликої вартості авто пропонує надійність, безпеку і дизайн.

Roewe I5

Деякі моделі цього бренду залишають хороші враження. Особливу надійність показав саме I5.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!