Представлений семимісний кросовер Kia Sonet (ФОТО)

Новинка від південнокорейського бренду дебютувала в Індонезії.

0
1034

Нагадаємо, що компактний паркетник Kia Sonet дебютував в 2020 році, спочатку він розроблявся під ринок Індії. У довжину стандартна версія моделі налічує всього 3995 мм, так як на індійському ринку для машин коротше 4 метрів діють податкові пільги.

Тепер же в Індонезії дебютувала версія кросовера з трьохрядним салоном, вона отримала назву Kia Sonet . Довжина новинки становить – 4120 мм, при збільшенні даного параметра з додатковим рядом ніяк не пов’язано. Дизайнери компанії зробили для лонг-версії більш «пишні» бампери, які і збільшили габаритну довжину кросовера на 125 мм. При цьому сам кузов моделі залишився колишнім.

Третій ряд у Sonet 7 вийшов досить скромним і може прийняти хіба що дітей, а від багажного відділення залишилася одна назва. Щоб встановити в салоні кросовера третій ряд, інженерам довелося змінити форму статі. Крім цього, встановили і інші крісла на другому ряду: вони не тільки відкидаються вперед, але і розділені в пропорції 60:40, тоді як стандартний 5-місний Sonet має суцільний диван.

В Індонезії кросовер Kia Sonet незалежно від кількості рядів буде пропонуватися тільки з бензиновим двигуном 1.5 (115 к.с.), на вибір є 6-ступінчаста МКПП або варіатор IVT , привід тільки передній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!