Компанія Chery готує до дебюту спортивну версію кросовера Tiggo 7 Pro

0
121

Китайська компанія Chery готує спеціальне виконання свого нового кросовера Tiggo 7 Pro. За інформацією порталу «Нові автомобілі», модифікація отримає назву Super Power Edition і буде володіти спортивним ухилом. Перші знімки машини опублікували в Мережі напередодні, 7 квітня.

В очі відразу кидаються яскраві червоні акценти на кузові, а також ефектні гальмівні супорти того ж відтінку. Колісні диски отримають ефект тонування і збільшений діаметр – 18 дюймів. Рейлінги на даху пофарбовані в чорний колір, той же відтінок надали і бічних дзеркалах.

Технічне оснащення автомобіля також отримало доповнення в порівнянні з класичною версією – в арсеналі присутні електричне регулювання крісел, повністю цифрова «приборка», можливість управління деякими системами авто зі смартфона і навіть камери з кутом огляду на 360 градусів. В якості силової установки в Chery вибрали турбомотор на 1,6 літра з потужністю 197 к.с.

Поєднується він з 7-діапазонною роботизованою трансмісією. Офіційно ціну назвуть після прем’єри, проте за попередніми даними прайс складе 500 тисяч гривень. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!