В Україні можуть з’явитися дешеві кросовери з США

0
171

Новий Ford Bronco Sport зовсім недавно почали продавати в США, а він уже з’явився на аукціоні Copart. Там продають вже шість кросоверів і існує велика ймовірність, що незабаром вони з’являться в Україні. Про це повідомляє Автопортал.

Природно, на Copart пропонують авто після ДТП. Стан автомобілів різний – деякі лише трохи ударені, інші – що називається, «в тотал». Пробіги у всіх мінімальні – від 258 до 1412 миль (415-2272 км).

Свіжі Ford Bronco Sport 2 021 модельного року, звичайно ж, можуть зацікавити українців, тим більше, що битки з США дуже недорогі. Для довідки: новий Форд Бронко Спорт варто від 28 150 доларів.

Нагадаємо, що Ford Bronco Sport – компактний кросовер з упором на позашляхові якості. Незважаючи на назву і зовнішню схожість зі старшим Ford Bronco він не має з ним нічого спільного, а побудований на платформі Ford Kuga / Escape.

Кросовер Форд оснащують бензиновими турбомоторами об’ємом 1,5 л (180 л. С.) І 2,0 л (240 л. С.). У Ford Bronco Sport високий (до 229 мм) кліренс, є позашляховий круїз-контроль Trail Control і система GOAT з режимами для різних типів бездоріжжя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!