Експерти розповіли, які моделі Toyota, Ford, Tesla і Hyundai найменше втрачають у ціні

Придбати бажану машину за значно меншу вартість - більш ніж реально.

0
1051

Американський інтернет-портал iSeeCars провів цікаве дослідження, що допоможе автолюбителям з вибором машини б / у. Адже машини різних моделей і брендів значно відрізняються за темпами здешевлення в процесі користування. Вартість старої машини може від 2,1% до 36,4% відрізнятися від ціни новенького примірника.

Найменше в вартості втрачає Tesla Model 3. Однорічний електрокар можна купити приблизно на 923 долл. дешевле, тобто на 2,1% менше, ніж за нову машину. Наступною за темпами здешевлення є Toyota Tacoma, втрачає 4,2% в разі перепродажу (1557 дол.).

У п’ятірці лідерів також: Kia Telluride, стара стоїть на 2456 дол. менше; Ford Ranger – на 2416 дол. менше; і Jeep Gladiator – мінус 3373 дол. після річного користування. На таких авто не вийде заощадити, а тому можна придбати і новий екземпляр.

На іншій стороні шкали здешевлення машини, які втрачають в ціні дійсно істотні суми. Наприклад, BMW 5s, знецінюється аж на 36,4% (24,2 тис. дол.). Річна Hyundai Sonata буде коштувати на 36,1% дешевше (-9,9 тис. дол.).

Стрімко падає ціна і на старі Infiniti Q50 – аж на 16,3 тис. дол. Mitsubishi Eclipse Cross – на 8 тис. дол. І Ford Mustang Convertible – на цілих 13,4 тис. дол.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!