У мережі з’явилися фотографії прототипу абсолютно нової Opel Astra

0
122

Модернізований Opel Astra, який багато в чому схожий на французький хетчбек Peugeot 308 третього покоління, буде представлений пізніше в цьому році. Повністю замасковані прототипи новинки були кілька разів помічені західними виданнями. Тепер же, ми публікуємо свіжу партію фотографій німецької новинки.

Хоча ці знімки не дають достатнього розуміння того, яким буде екстер’єр новинки, можна зробити висновок про те, що нова Astra буде чимось більшим, ніж просто перейменованим Peugeot 308.

Засновуючи на тій же платформі EMP2, що і Peugeot 308, ми очікуємо практично ідентичного поєднання бензинових і дизельних двигунів для нової Astra, а також кількох плагін-гібридних моторів. У початковій PHEV-версії, новинка від Peugeot пропонує загальну потужність 180 к.с., а більш потужний варіант може похвалитися 225 к.с. Обидва мають передньопривідне компонування, восьмиступінчастою автоматичну коробку передач і акумуляторну батарею ємністю 12,4 кВт * год, що забезпечує запас ходу в 60 км, який було виміряно згідно циклу WLTP.

Peugeot недавно підтвердила, що повністю електричний 308 намічений до випуску в 2023 році і він стане серйозним конкурентом німецькому VW ID.3. Тим часом, ходять чутки, що “гарячий” Astra OPC отримає високопродуктивний гібрид потужністю 300 кінських сил (450 Нм) і повний привід.

Логіка підказує нам, що Opel представить нову Astra у себе вдома в Німеччині у вересні на виставці IAA, але не у Франкфурті, оскільки захід був перенесений в Мюнхен. Онлайн-прем’єра може відбутися на кілька днів або тижнів раніше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!