У Мережі з’явилося фото оновленого Lanos

0
716

Запорізький автомобільний завод може повернутися до випуску ZAZ Lanos, але вже не на основі Daewoo. У мережі з’явилося фото оновленого авто 2021 модельного року. Про це пише видання Uamotors.

ЗАЗ почав активну співпрацю з французьким автовиробником Renault, який в минулому році представив третє покоління бюджетного автомобіля Dacia Logan.

У якому вигляді ця модель потрапить в Україну – поки невідомо. Бюджетний бренд Dacia не представлені на українському ринку, а глобальна стратегія Renault передбачає поступовий відхід від бюджетних моделей. За даними видання, виробництво нового покоління Logan готуються перенести на ЗАЗ, таким чином і вийде новий Lanos.

Можна припустити, що велика частина машинокомплектів для складання буде надходити з Румунії. Однак український автомобіль отримає нові фари і радіаторну решітку.

Додамо, що проект відродження популярної бюджетної моделі вже давно в роботі. У 2007 році був показаний прототип новинки. Планувалося запустити серійне виробництво в 2009 році, але цього не сталося.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!