Авто

Флагманський седан Kia K8 2022 докладно показаний на відео

Share

Седан K8 дебютував в лютому цього року в якості перелицьованого K7 / Cadenza. Але, не дивлячись на те, як люди звикли називати цю модель, не можна заперечувати, що Kia прагне бути поміченою в кожному сегменті ринку, де конкуренція, здавалося б, зростає з кожним днем.

Чи буде його новий стиль оформлення бренду вдалим чи невдалим, ще невідомо. Продажі K8 в кінцевому підсумку розкажуть про це – в квітні він повинен досягти дилерських центрів в Південній Кореї, а в кінці року – на інших світових ринках. Це відео з YouTube-каналу CarSceneKorea покликане показати, що ж чекати покупцям від сильного седана.

Офіційні фотографії нового K8 вже були опубліковані, але автовиробники завжди вибирають найкрасивіші знімки, які не завжди передають справжнє відчуття від автомобіля.

У K8 дуже крутий дизайн в стилі фастбек, але при наближенні камери можна побачити, скільки гострих країв визначають зовнішній вигляд K8. Від нової носової частини до тонких фар, лінії капота і хромованої обробки, яка низько спускається з боків, щоб зустрітися з задніми фарами в стилі бумеранг.

Стиль також проявляється в ромбовидних візерунках по всьому зовнішнім виглядом, не останньою з яких є решітка радіатора. Навіть світлодіодні фари дальнього світла приховані за ромбоподібним візерунком. Як не дивно, ромбики відсутні ззаду, але божевільний дизайн задніх ліхтарів компенсує це, демонструючи, наскільки зубчастим є верхня задня панель.

Зі скромною потужністю V6 і доступним повним приводом K8 готовий стати сильним суперником в категорії повнорозмірних седанів. З огляду на не звичайний зовнішній вигляд цього автомобіля, його складно буде не помітити в загальному потоці машин, де він буде вигідно виділятися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: KiaKia K8

Останні записи

Оновлений Geely Atlas відкрився на шпигунських знімках

Оновлений Geely Atlas сфотографували без камуфляжу. Кросовер Atlas, відомий у Китаї як Boyue L, змінив…

03.05.2024

BMW прогнозує спад продажу дизельних автомобілів

У BMW вважають, що продажі дизельних автомобілів продовжуватимуть падати. Це пов'язано з тим, що правила…

03.05.2024

Українські поліцейські отримали новенькі кросовери Mazda (Фото)

Уряд Франції виявив підтримку українській поліції, передавши силовому відомству 13 нових автомобілів марки Mazda. Цей…

03.05.2024

Єврокомісія вимагає більше даних від китайських автовиробників

Європейська комісія попередила трьох китайських виробників електромобілів про те, що вони надали недостатньо інформації щодо…

03.05.2024

Як водіям у “Дії“ отримати копії документів

За допомогою функції «шеринг» ви можете надіслати в необхідні установи не тільки копії своїх документів,…

03.05.2024

З 4 травня учбові транспортні засоби позначатимуть по-новому

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Кабмін опублікував нові зміни до Правил дорожнього руху, які внесені постановою від…

03.05.2024