Флагманський седан Kia K8 2022 докладно показаний на відео

0
315

Седан K8 дебютував в лютому цього року в якості перелицьованого K7 / Cadenza. Але, не дивлячись на те, як люди звикли називати цю модель, не можна заперечувати, що Kia прагне бути поміченою в кожному сегменті ринку, де конкуренція, здавалося б, зростає з кожним днем.

Чи буде його новий стиль оформлення бренду вдалим чи невдалим, ще невідомо. Продажі K8 в кінцевому підсумку розкажуть про це – в квітні він повинен досягти дилерських центрів в Південній Кореї, а в кінці року – на інших світових ринках. Це відео з YouTube-каналу CarSceneKorea покликане показати, що ж чекати покупцям від сильного седана.

Офіційні фотографії нового K8 вже були опубліковані, але автовиробники завжди вибирають найкрасивіші знімки, які не завжди передають справжнє відчуття від автомобіля.

У K8 дуже крутий дизайн в стилі фастбек, але при наближенні камери можна побачити, скільки гострих країв визначають зовнішній вигляд K8. Від нової носової частини до тонких фар, лінії капота і хромованої обробки, яка низько спускається з боків, щоб зустрітися з задніми фарами в стилі бумеранг.

Стиль також проявляється в ромбовидних візерунках по всьому зовнішнім виглядом, не останньою з яких є решітка радіатора. Навіть світлодіодні фари дальнього світла приховані за ромбоподібним візерунком. Як не дивно, ромбики відсутні ззаду, але божевільний дизайн задніх ліхтарів компенсує це, демонструючи, наскільки зубчастим є верхня задня панель.

Зі скромною потужністю V6 і доступним повним приводом K8 готовий стати сильним суперником в категорії повнорозмірних седанів. З огляду на не звичайний зовнішній вигляд цього автомобіля, його складно буде не помітити в загальному потоці машин, де він буде вигідно виділятися.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!