У Китаї з’явилася подовжена Audi A7

0
107

Audi розширить гамму модифікацій своєї моделі A7 седаном з подовженою колісною базою. Машина під індексом A7L створюється спеціально для ринку Китаю, там же її і будуть виробляти. У вільному доступі в Мережі з’явилися фото прототипів майбутньої новинки. Нагадаємо, поки A7 випускається тільки у вигляді п’ятидверного лифтбека.

Так, судячи з фото, у Audi A7L з’явився виражений багажник. В машині використовуються нові панелі даху, задньої боковини і кришки багажника. Також через подовження колісної бази довелося «розтягнути» задні двері. Дані про довжину кузова поки недоступні, оскільки новинку ще не презентували.

Доводиться здогадуватися і про «начинку». Використання платформи MLB Evo не викликає сумнівів. Швидше за все, машина отримає 2,0-літрові бензинові і дизельні версії. Напевно не обійдеться і без гібридних модифікацій.

Audi A7L таїть ще один сюрприз: це буде перша Ауді, що випускається спільним підприємством SAIC-VW . Перш все машини бренду в КНР будувало СП FAW-VW, в тому числі і інші лонг-версії: A4L, A6L, Q2L, Q5L і Q5L Sportback . Очевидно, тут і криється причина появи A7L : A6L є популярним автомобілем в Китаї, а тепер на противагу їй створений конкурент від SAIC-VW .

Виробництво довгою «сімки» Audi почнеться вже в першій половині 2021 року на заводі в Шанхаї. У Росії Audi A7 Sportback варто від 4 440 000 рублей за авто з 245-сильним бензиновим мотором, «роботом» і повним приводом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!