Опубліковані знімки салону нового кросовера Kia Sportage 2022

0
303

Після того, як багато хто з вас розкритикували дизайн задньої частини Kia Sportage наступного покоління (під кодовою назвою NQ5), який нещодавно був помічений майже без камуфляжу, сьогодні з’явився знімок прототипу Sportage, зображеного з відкритими дверима.

Нагадаємо, що днями п’яте покоління Kia Sportage з мінімальним камуфляжем було помічено на тестах біля Нюрбургринга. Ці знімки дозволили нам оцінити дизайн задньої частини кросовера. Це звичайна модель з короткою колісною базою – Kia також випустить длиннобазную версію, яка, наскільки нам відомо, буде ексклюзивом для Китаю.

Головні зміни у новинки стануться в передній частині, де з’явиться нова оптика і решітка радіатора «ніс тигра». Новий Sportage також буде використовувати недавно представлений логотип бренду. Лінія даху більш похила, а задня стійка виглядає більш тонкої, що вказує на спортивні нотки в дизайні кросовера. У цього прототипу є жовта наклейка, що підтверджує, що новий Sportage також отримає гібридний і підключається гібридний варіант. При цьому він буде побудований на одній платформі з новим Hyundai Tucson.

Спочатку Kia Sportage повинен був дебютувати в першому кварталі 2020 року, 1 рік тому, але його презентацію переносили двічі, спочатку на кінець року, а потім на квітень 2021 року. Тепер же з’явилася інформація, що Sportage п’ятої генерації представлять в червні 2021 року, тому запуск може бути знову відкладено.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!