У Мережі опублікували зображення нового Toyota Land Cruiser 300 2022 року

0
429

Схематичні зображення з номерами деталей були опубліковані в Instagram профілю landcruiserupdates. Про дизайн моделі по ним судити складно, хоча можна відзначити, що наступна генерація легендарного японського позашляховика збереже рельєф капота, який злегка змінить форму в місцях сполучення з крилами. Останні, до слова, також зазнають зміна.

Радіаторна решітка у новинки здається більшою, ніж у нинішнього LC200, а її нижній елемент буде «підпирати» фари. Задні ліхтарі стануть змінять форму і стануть більш компактними, але спричинить це за собою зміну кришки багажника і інших дотичних з ними частин, поки незрозуміло.

MyCollages

Також за деякими зображень можна судити і про розмірності коліс для новинки – вони будуть варіюватися від 17 до 20 дюймів.

Куди цікавіше виглядає моторна гамма. Так, в ній залишиться бензиновий V6 об’ємом 4.0 літра (1GR) і турбований 3,5-літровий V35A. Дизельних агрегатів більше немає.

Очікується, що в середині квітня будуть відомі ціни і комплектації Toyota Land Cruiser 300, в травні стартує серійне виробництво, а до кінця літа позашляховики почнуть доставляти першим клієнтам.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!