Volkswagen представив новий кросовер Taigun

0
69

Офіційна презентація відбулася сьогодні, 31 березня, в Індії, оскільки саме з цього ринку і почнуться продажі автомобіля. Як повідомляє прес-служба бренду, Taigun побудований на платформі MQB-AO-IN, яка також лежить в основі Skoda Kushaq. Кросовер довжиною 4,2 метра отримав колісну базу 2651 мм.

Зовнішній вигляд машини багато в чому схожий на Volkswagen T-Cross, який вже доступний в Китаї. Автомобіль може похвалитися стильною решіткою радіатора, оригінальною головною оптикою, рейлінгами на даху і масивними бамперами.

Корма теж виділяється за рахунок оптики – задні ліхтарі з’єднані між собою світлодіодною планкою повторювача стоп-сигналу, тому двері багажника підсвічується практично по всій ширині.

Салон автомобіля виконаний у двох кольорах: сірому і золотистому. Передня панель оснащена інформаційно-розважальним комплексом з сенсорним екраном на 10,1 дюйма, який підтримує Apple CarPlay і Android Auto, а також віртуальною панеллю приладів.

Під капотом Volkswagen Taigun буде встановлюватися 1,0-літровий бензиновий турбомотор з віддачею 115 к.с. в поєднанні з 6МКПП або класичним 6-ступінчастим “автоматом”. Також для моделі доступний двигун об’ємом 1,5 літра на 150 к.с. в парі з “роботом” DSG7. Привід – передній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!