З’явилися перші зображення нового кросовера Mercedes-Benz GLC

0
214

Минулого тижня в Мережі були розміщені свіжі шпигунські знімки прототипу нового Mercedes-Benz GLC, на підставі яких видання «Колёса.ру» розробило рендерні зображення майбутньої новинки.

Нагадаємо, що кросовер Mercedes-Benz GLC першого і поки єдиного покоління з індексом Х253 випускається з 2015 року, а в 2019 році модель пройшла через рестайлінг. Незабаром на зміну цій моделі прийде повністю новий автомобіль, який вже з’явився на тестових заїздах. На основі шпигунських фотографій прототипу нового Mercedes-Benz GLC незалежні дизайнери розробили рендери майбутньої новинки.

Судячи з представлених рендерів, новий Mercedes-Benz GLC отримає більш вузькі головні фари. При цьому решітка радіатора навпаки виросте в розмірах. Крім того, візуально новий кросовер стане більшим за свого попередника: як мінімум, по довжині. Також можна відзначити дзеркала у новинки, які будуть розташовані на ніжках. На кормі нового Mercedes-Benz GLC задні ліхтарі будуть перегукуватися за формою і «начинці» з аналогічними елементами на новій моделі C-Class .

Новий Mercedes-Benz GLC буде базуватися на модульній архітектурі MRA (Modular Rear Architecture) . Для кросовера запропонують широку гаму бензинових і дизельних двигунів, також з’явиться багато гібридних версій. Подібно новому С-Class , GLC буде оснащуватися тільки 4-циліндровими силовими агрегатами, це стосується і топового варіанту AMG , який в цьому поколінні має 8-циліндровий двигун. Трансмісія у новинки тільки автоматичної. Дебют нового Mercedes-Benz GLC очікується ближче до 2022 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!