Авто

Названо найкращі бюджетні автомобілі на вторинному ринку

Share

Число автовласників в наш час зростає з геометричною прогресією. У великих містах автосалони на кожному кроці. Сервіси продажу автомобілів буквально кишать різними пропозиціями. Але перед покупцем завжди стоїть питання: чи варто купувати машину на вторинному ринку і не попадеться чи «кіт в мішку».

Renault Symbol 1 покоління.

При першому знайомстві з машиною відразу кидається в очі зовнішній вигляд. Він, м’яко кажучи, не викликає захоплень. Начебто це звичайний седан, але виробники вирішили збільшити в цьому авто багажник за рахунок «горба». Салон практичний, але от якість пластика передньої панелі бажає кращого. Крім того, в машині катастрофічний мало місця, але зате є великий багажник. Обрадує нового автовласника підвіска “Сімбола”, вона дуже м’яка і буквально ковтає всі нерівності дороги. Двигун в цій машині буває об’ємом 1,4 літра (75 к.с. і 98 к.с.), простий і невибагливий. Незважаючи на невеликий обсяг, машина дуже жваво розганяється, при цьому дуже економічна. Коробка буває двох видів механіка і автомат.

Hyundai Accent  2 покоління.

Відрізняється від “Сімбола” більш презентабельним видом. Майже всі “Акценти” в хорошій комплектації. Салон просторіший, ходова частина більш жорстка, але з незалежною підвіскою. Двигун буває 12 і 16 клапанним. Перевагу віддають саме 16 клапанним двигунам, так як вони менш проблемні. Машина ідеально підійде для першого досвіду.

Reno Logan 1 покоління.

У “Логана” дуже багато подібностей з “Сімболе”. Та ж м’яка підвіска, ті ж невибагливі двигуни. Але тут виробники постаралися над формою кузова, хоч краси не додалося, але ось салон дуже просторий. Є неприємна особливість – в “Логаном” постійно «затягує» вікна. В цілому машина дуже практична, її люблять таксисти і більш доросле покоління.

Ford Focus 1.

Зовнішній вигляд автомобіля приємний. Салон дуже просторий, ергономічний і комфортний за рахунок якісного пластику передньої панелі. Об’єм двигуна зустрічається 1,4; 1,6; 1,8; 2,0. Потужність від 75 к.с до 131 к.с. «Фокуси» поділяються на 2 види: «американці» і «європейці». Найбільш затребувані Форди «європейці» з об’ємом двигуна 1,6 і 1,8. До мінусів можна віднести дороге обслуговування цього автомобіля.

Лідирує в нашому списку Skoda Octavia 1.

Мінус в тому, що за $ 2000 вдасться знайти «Октавію» старіших років – 1996-2000. Але і автомобілі цього року порадує свого господаря приємним зовнішнім виглядом, і сучасним інтер’єром салону. Крім того, саме цих років «Октавії» якісної Чеської збірки. Двигун на цих машинах дуже простий і невибагливий, коробка передач дуже надійна. Ходова частина середньої жорсткості, добре згладжує нерівності. У автомобіля високий кліренс. А обслуговування «Октавії» трохи дорожче вітчизняного автомобіля.

У будь-якого автомобіля є позитивні риси, так і негативні. У будь-якому випадку вибір робити Вам!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Audi A3 претендує на звання бюджетного автомобіля

З моменту останнього оновлення Audi A3 машина отримала не тільки оновлений екстер'єр, але й удосконалену…

08.05.2024

Представлений оновлений Land Rover Defender із найпотужнішим дизельним двигуном

Land Rover Defender оновився, став потужнішим та комфортнішим. Defender L663, представлений чотири роки тому, освіжили.…

08.05.2024

Представлений недорогий Cadillac Optiq 2025 з 33-дюймовим екраном та довічною гарантією на електричні системи

Cadillac представив Cadillac Optiq 2025 модельного року, який схожий на більший Cadillac Lyriq і оснащений…

08.05.2024

Toyota Camry може стати повністю електричним седаном

Нове покоління знаменитого своєю надійністю седана Toyota Camry було представлено минулого року. Машина вперше в…

08.05.2024

Toyota Camry – символ надійності та комфорту для автомобілістів 

Завжди є автомобілі, які стають символами надійності, комфорту і популярності. Один із них - Toyota…

08.05.2024

Оновлений гібридний кросовер Dacia Spring вже доступний для попереднього замовлення: характеристики та ціни

Компанія Dacia відносно недавно презентувала оновлену версію кросовера Dacia Spring 2024. У процесі модернізації він…

07.05.2024