Названо найкращі бюджетні автомобілі на вторинному ринку

0
1080

Число автовласників в наш час зростає з геометричною прогресією. У великих містах автосалони на кожному кроці. Сервіси продажу автомобілів буквально кишать різними пропозиціями. Але перед покупцем завжди стоїть питання: чи варто купувати машину на вторинному ринку і не попадеться чи «кіт в мішку».

Renault Symbol 1 покоління.

При першому знайомстві з машиною відразу кидається в очі зовнішній вигляд. Він, м’яко кажучи, не викликає захоплень. Начебто це звичайний седан, але виробники вирішили збільшити в цьому авто багажник за рахунок «горба». Салон практичний, але от якість пластика передньої панелі бажає кращого. Крім того, в машині катастрофічний мало місця, але зате є великий багажник. Обрадує нового автовласника підвіска “Сімбола”, вона дуже м’яка і буквально ковтає всі нерівності дороги. Двигун в цій машині буває об’ємом 1,4 літра (75 к.с. і 98 к.с.), простий і невибагливий. Незважаючи на невеликий обсяг, машина дуже жваво розганяється, при цьому дуже економічна. Коробка буває двох видів механіка і автомат.

Hyundai Accent  2 покоління.

Відрізняється від “Сімбола” більш презентабельним видом. Майже всі “Акценти” в хорошій комплектації. Салон просторіший, ходова частина більш жорстка, але з незалежною підвіскою. Двигун буває 12 і 16 клапанним. Перевагу віддають саме 16 клапанним двигунам, так як вони менш проблемні. Машина ідеально підійде для першого досвіду.

Reno Logan 1 покоління.

У “Логана” дуже багато подібностей з “Сімболе”. Та ж м’яка підвіска, ті ж невибагливі двигуни. Але тут виробники постаралися над формою кузова, хоч краси не додалося, але ось салон дуже просторий. Є неприємна особливість – в “Логаном” постійно «затягує» вікна. В цілому машина дуже практична, її люблять таксисти і більш доросле покоління.

Ford Focus 1.

Зовнішній вигляд автомобіля приємний. Салон дуже просторий, ергономічний і комфортний за рахунок якісного пластику передньої панелі. Об’єм двигуна зустрічається 1,4; 1,6; 1,8; 2,0. Потужність від 75 к.с до 131 к.с. «Фокуси» поділяються на 2 види: «американці» і «європейці». Найбільш затребувані Форди «європейці» з об’ємом двигуна 1,6 і 1,8. До мінусів можна віднести дороге обслуговування цього автомобіля.

Лідирує в нашому списку Skoda Octavia 1.

Мінус в тому, що за $ 2000 вдасться знайти «Октавію» старіших років – 1996-2000. Але і автомобілі цього року порадує свого господаря приємним зовнішнім виглядом, і сучасним інтер’єром салону. Крім того, саме цих років «Октавії» якісної Чеської збірки. Двигун на цих машинах дуже простий і невибагливий, коробка передач дуже надійна. Ходова частина середньої жорсткості, добре згладжує нерівності. У автомобіля високий кліренс. А обслуговування «Октавії» трохи дорожче вітчизняного автомобіля.

У будь-якого автомобіля є позитивні риси, так і негативні. У будь-якому випадку вибір робити Вам!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!