Показали перше зображення нового кросовера на базі Polo

0
100

Volkswagen опублікував перші дизайн-скетчі нового компактного купе-кроссовера для європейського ринку, який буде називатися Taigo. Офіційна прем’єра моделі повинна відбутися найближчим часом, а її продажі стартують до кінця 2021 року.

У компанії підтвердили, Volkswagen Taigo побудують на базі моделі Nivus, що дебютувала в Бразилії влітку минулого року. Вона, в свою чергу, створена на модульній платформі MQB-A0, що лежить в основі європейського хетчбека Polo сьомого покоління, а також компактного кросовера T-Cross, пише Autonews.

У Volkswagen новинку називають CUV (Crossover Utility Vehicle), яка поєднує в собі підняту посадку в салоні, високий дорожній просвіт і спортивний силует кузова. Довжина автомобіля складе близько 4260 мм, що зробить його конкурентом Toyota C-HR.

Моторна лінійка Volkswagen Taigo буде представлена ​​бензиновими турбомоторами, про які поки немає даних. Як очікується, в гамму увійдуть трьохциліндровий двигуни об’ємом 1,0 л потужністю 95 і 110 к.с., а на вершині лінійки може виявитися 150-сильна 1,5-літрова «турбочетверка». Дизельних і гібридних модифікацій для моделі передбачено не буде.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!