Названо електрокари з максимальним запасом ходу в 2021 році

0
1147

З кожним роком число автомобілів на електричних двигунах росте. При цьому у багатьох автомобілістів перед покупкою такого автомобіля виникає занепокоєння про запас ходу машини. Вони побоюються залишитися без зарядки, а в Україні станцій для зарядки поки що немає. Тому до електромобілів ще тільки придивляються, але з кожним роком максимальна відстань, на яке можуть проїхати такі машини збільшується.

Запас ходу електричних автомобілів вже практично досяг запасу бензинових або дизельних машин на одному баку. Згодом можуть з’явитися електромобілі, які здатні будуть проїхати навіть більше, ніж бензиновий або дизельний автомобіль. Але проблема полягає в тому, що в Україні машину доводиться заряджати в домашніх умовах, так як ще слабо розвинена система станцій для підзарядки електромобілів.

Tesla Model S

Tesla є рекордсменом за запасом ходу від однієї зарядки. Він здатний проїхати до 604 км без підзарядки, а швидка зарядка здатна зарядити автомобіль до 80% заряду за трохи більше ніж півгодини. В цьому році повинна з’явитися нова моделлю яка буде здатна проїхати до 800 км.

Tesla Model 3

Ще одна модель від компанії Tesla здатна проїхати трохи меншу відстань в 560 км, а й цього вистачить для більшості автомобілістів на кілька днів, а для деяких – на тиждень. Велика вартість даної машини і податок частково компенсуються низькими витратами на паливо. Можливо, з часом електромобілі стануть більш доступними за ціною.

Tesla Model X

Дана модель отримала кілька змін в модельному ряду, наприклад, поліпшену трансмісію. Це дозволило трохи збільшити запас ходу до 507 кілометрів.

Читайте також  Топ-10 кращих електричних кросоверів в Україні у 2021 році

Форд Мустанг

У 2021 році в продажу повинен з’явитися новий Мустанг на електродвигунчика, який за запасом ходу буде навіть обганяти Теслу. Нова модель із заднім приводом буде здатна проїхати 610 км без підзарядки.

Jaguar I-Pace

Електромобіль від «Ягуар» зміг заробити ряд нагород після свого випуску. Він відрізняється хорошою маневреністю і високою продуктивністю, а його запас ходу складає 470 км. До того ж у Ягуара відмінний дизайн, який виділяється в міському потоці. В реальних умовах запас ходу даного автомобіля може бути набагато нижче і складати 354 км.

Polestar 2

Компанія Volvo випустила власний електромобіль, який є позашляховиком-купе. Запас ходу даної машини становить 470 км.

Porsche Taycan

Автомобілями від Porsche завжди приємно керувати – це стосується і електромобіля Taycan 4S з запасом ходу в 462 км. За даним показником він програє американським моделям, але підійде для любителів німецьких машин.

Kia e-Niro та Kia Soul EV

Електромобілі від корейського бренду досить зручні в управлінні і мають хорошу комплектацію. У e-Niro є варіант з запасом ходу в 290 і 454 км. У Soul EV є електричний двигун з запасом ходу в 201 к.с., а запас ходу складає 452 км.

Hyundai Kona Electric

У електромашини від Huyndai запас ходу складає 450 км, що непогано виглядає на тлі бюджетних конкурентів. Kona трохи програє більш преміальним моделям, але гарантує непогану дальність поїздки, якої буде достатньо для більшості автомобілістів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!