Авто

Українцям показали, яким буде новий Volkswagen T7

Share

Volkswagen напередодні непомітно виклав у мережу тизер пікапа Amarok наступного року. Зараз він застосував аналогічний підхід і до моделі T7. На знімку – Transporter 7-го покоління в зручному для пасажирів виконанні Multivan. Не виключено, що це гібридна модифікація.

Тизер натякає, що екстер’єр буде перетинатися з концепцією Budd-e, презентованої 5 років тому. Прототипне авто отримало більш закруглені кути в порівнянні з попереднім T6.1. Форма кузова – фургон, тому модель буде мати квадратну форму, щоб зробити просторий салон. Примітно, що смуга з світлодіодів вже використовувалася в інших моделях VW, включаючи Golf, Arteon і електрокарі ID.4.

Менший за розміром Caddy переїде на базу MQB, Transporter 7-ої генерації сконструюють на платформі Volkswagen Group. Це буде означати, що багато механіки буде підглянуто у Golf Mk8. Фотошпигуни зловили прототип на початку минулої осені, і він мав дизайн панелі приладів, як у Golf.

Під капотом буде знаходитися дизельний двигун на 2 літри. Гібридна установка може виявитися досить популярною для варіанта виконання Multivan.

T7 з налаштуванням PHEV буде використовувати ті самі налаштування, що і в Golf GTE, де бензиновий мотор з турбонаддувом на 1,4 літра працює з електродвигуном, забезпечуючи загальну вижимну силу в 242 кінських сили і 400 Нм.

VW буде продавати T7 з можливістю вибору між переднім і повним приводом. Варто очікувати бензиновий силовий агрегат без PHEV з помірно-гібридною технологією. Повністю електричний Transporter може з’явитися без двигуна внутрішнього згоряння завдяки співпраці з німецьким тюнером ABT.

Transporter наступного покоління і його побратим Multivan будуть розсекречені в найближчі місяці. Прототипи постійно помічаються з мінімальним маскуванням, що говорить про швидке наближення світової прем’єри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман

Останні записи

Ferrari готує новий суперкар з мотором V12

Ferrari готує прем'єру суперкара із 12-циліндровим двигуном. У короткому відео, опублікованому в офіційному YouTube-каналі італійської…

02.05.2024

В Україні створили нову машину для бездоріжжя

Завод спецтехніки «Техкомплект» продовжує постачання таких затребуваних на вітчизняному ринку сьогодні аварійно-ремонтних майстерень. Днями було…

02.05.2024

Tesla припинила розвиток Supercharger та звільнила керівників проекту

Tesla залишили кілька керівників мережі швидкої зарядки Supercharger. Внаслідок реструктуризації корпорацію залишила голова підрозділу Ребекка…

02.05.2024

800-сильний McLaren Senna розбили об стіну під час поліцейського розвороту (відео)

Американець розбив об стіну McLaren Senna вартістю 1,3 мільйона доларів. Інцидент стався на бульварі Вентура…

02.05.2024

Відбувся дебют нових базових версій Mercedes-Benz EQA та EQB

У відповідь на зростання попиту на електромобілі Mercedes-Benz оголосив про значне зниження стартової ціни на…

02.05.2024

Tesla Model Y залишається найпопулярнішою моделлю американської марки

Tesla Cybertruck став одним із найбільш значних запусків в автомобільній індустрії США минулого року, не…

02.05.2024