Українцям показали, яким буде новий Volkswagen T7

0
1098

Volkswagen напередодні непомітно виклав у мережу тизер пікапа Amarok наступного року. Зараз він застосував аналогічний підхід і до моделі T7. На знімку – Transporter 7-го покоління в зручному для пасажирів виконанні Multivan. Не виключено, що це гібридна модифікація.

Тизер натякає, що екстер’єр буде перетинатися з концепцією Budd-e, презентованої 5 років тому. Прототипне авто отримало більш закруглені кути в порівнянні з попереднім T6.1. Форма кузова – фургон, тому модель буде мати квадратну форму, щоб зробити просторий салон. Примітно, що смуга з світлодіодів вже використовувалася в інших моделях VW, включаючи Golf, Arteon і електрокарі ID.4.

Менший за розміром Caddy переїде на базу MQB, Transporter 7-ої генерації сконструюють на платформі Volkswagen Group. Це буде означати, що багато механіки буде підглянуто у Golf Mk8. Фотошпигуни зловили прототип на початку минулої осені, і він мав дизайн панелі приладів, як у Golf.

Під капотом буде знаходитися дизельний двигун на 2 літри. Гібридна установка може виявитися досить популярною для варіанта виконання Multivan.

T7 з налаштуванням PHEV буде використовувати ті самі налаштування, що і в Golf GTE, де бензиновий мотор з турбонаддувом на 1,4 літра працює з електродвигуном, забезпечуючи загальну вижимну силу в 242 кінських сили і 400 Нм.

VW буде продавати T7 з можливістю вибору між переднім і повним приводом. Варто очікувати бензиновий силовий агрегат без PHEV з помірно-гібридною технологією. Повністю електричний Transporter може з’явитися без двигуна внутрішнього згоряння завдяки співпраці з німецьким тюнером ABT.

Transporter наступного покоління і його побратим Multivan будуть розсекречені в найближчі місяці. Прототипи постійно помічаються з мінімальним маскуванням, що говорить про швидке наближення світової прем’єри.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!