Названо 5 переваг китайських кросоверів перед німецькими

0
2775

Фахівці порталу «АвтоВзгляд» назвали п’ять основних причин того, чому китайські кросовери можуть бути краще, ніж німецькі.

1 причина . У деяких німецьких автомобілях підрамники виготовляються з алюмінію, і при аваріях виріб з цього матеріалу легко гнеться, а виправити його практично неможливо. У китайських кроссоверах підрамники сталеві і їх ремонт або заміна буде коштувати набагато менше.

2 причина полягає в можливості установки захисту на двигун, яку іноді можна встановити на кросовер з Німеччини. Китайські автовиробники часто використовують квадратні підрамники, які дозволяють встановити захист двигуна.

3 причина – вартість ремонту німецьких автомобілів часто занадто висока. Ремонт китайських кросоверів найчастіше буде коштувати дешевше, і в разі поломки на дорозі несправність усунути легше.

4 причина . Переважна більшість китайських кросоверів – передньопривідні, а ззаду встановлюється напівзалежна підвіска. Німецькі компанії нерідко навіть на моноприводні автомобілі використовують мультіричажну схему. Така конструкція поліпшує керованість машини, але складна в обслуговуванні, а значить за ремонт доведеться платити більше.

5 причина . Німецькі бренди люблять встановлювати на кросовери малооб’ємні турбовані силові установки, які вимогливі до обслуговування і якості палива. Китайські бренди в більшості своїй вибирають атмосферні двигуни, які простіше по конструкції і мають більш високий ресурсом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!