Компанія Hyundai показала перші зображення нової Creta

0
60

Південнокорейський бренд опублікував перші офіційні ескізи нового кросовера, дебют якого відбудеться в квітні нинішнього року.

Марка Hyundai опублікувала перші дизайн-скетчі, які дають уявлення про новий кросовер Alcazar : це семимісна версія моделі Creta другого покоління. Офіційний дебют новинки відбудеться 6 квітня 2021 року.

У нового кросовера злегка виросте розмір колісної бази, а також збільшиться задня частина кузова, щоб туди можна було встановити третій ряд крісел. Планується, що новий Hyundai Alcazar запропонують в стандартному 7-місному варіанті, а також з салоном з 6 посадочними місцями. На одному з представлених ескізів показаний саме така версія, де на другому ряду стоять окремі сидіння з підлокітником між ними.

Зовні від стандартної Creta новий кросовер Hyundai Alcazar буде відрізнятися зміненою решіткою радіатора, бамперами, а також дизайном колісних дисків. Що стосується назви Alcazar, то дану модель назвуть честь в середньовічних палаців Іспанії та Португалії, які були зведені в епоху правління арабів.

Моторна лінійка трехрядной версії Creta змінам не піддасться. У неї увійде 1,5-літровий бензиновий атмосферний мотор, який видає 115 к.с., а також дизельний агрегат такого ж об’єму і потужності. На вершині лінійки опиниться 1,4-літрова «турбочетвірки» продуктивністю 140 к.с. В якості трансмісії запропонують 6-ступінчасту “механіку”, варіатор або 7-діапазонний «робот» з двома зчепленнями.

Новий кросовер Hyundai Alcazar був розроблений спеціально для ринку Індії, де він складе конкуренцію таким моделям, як Tata Safari , MG Hector Plus , а також Mahindra XUV500 . Чи з’явиться новинка на інших ринках, поки не повідомляється.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!