З’явилися перші зображення електричного Renault Megane

0
93

В кінці 2021 року на ринку повинен з’явитися повністю електричний Renault Megane, про що у французькій марки заявили ще кілька місяців тому. Який дизайн отримає цей авто (імовірно), показують неофіційні рендери від британського журналу Auto Express.

Відомо, що в основу електричного Рено Меган ляже модульній платформі CMF-EV, розроблена спеціально для електромобілів. Це буде компактна модель, який кине виклик, серед іншого, Volkswagen ID.3 . Про це свідчить габарити прийдешньої “електрички”: очікується, що її довжина складе 4 210 мм, ширина – 1 800 мм, висота – 1 505 мм, а розмір колісної бази – 2 700 мм.

Що стосується техніки, новий електромобіль Рено отримає електромотор віддачею 217 к.с. і 300 Нм, з яким зможе прискорюватися від 0 до 100 км / год менш ніж за 8 секунд, а також батарею ємністю 60 кВтг – її має вистачати на 450 км пробігу. Привід – передній. 

Згодом очікується поява більш продуктивних версії і з АКБ збільшеної місткості. З чуток, дебют електричного Renault Megane може состоятьтся вже влітку. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!