Топ-10 найбільш надійних кросоверів у віці від 3 до 8 років

0
811

Британська газета The Daily Mail і компанія із продажу старих автомобілів Warrantywise склали рейтинг найнадійніших кросоверів віком від 3 до 8 років. Рейтинг був складений після опитування 750 000 клієнтів компанії, що пропонує розширену гарантію на свої автомобілі.

Кожна з моделей отримувала індекс надійності, який визначився кількістю ремонтів автомобіля за останні 5 років, їх вартістю, часом ремонту, віком автомобіля і його перебігом. Відповідно, модель позашляховика з найвищим індексом – найнадійніша і навпаки.

10. Mercedes-Benz GLE-Class (рейтинг надійності : 83,2%)

Лише 1,8% власників даної моделі заявили про ремонт, що є досить значною цифрою. Послуга коштує близько 900 фунтів, а ремонт машини займає в середньому 3 дні.

9. Toyota Land Cruiser (85,7%)

Ця модель має відносно високу вартість ремонту, зважаючи на великі габарити. В цілому, цей автомобіль став синонімом надійності: лише 5,2% його власників заявили про відвідування ремонтної майстерні.

8. Suzuki Jimny (86,3%)

У випадку з невеликим японським позашляховиком проблеми були зареєстровані в 7,3% автомобілів, причому основні з них були пов’язані з коробкою передач. В даному випадку мова йде про попередньому поколінні автомобіля, яке дуже добре себе зарекомендувало на ринку.

7. Dacia Duster (87,6%)

Власники 5,5% машин цієї моделі повідомили про проблеми. Це означає, що, незважаючи на невисоку ціну, модель досить надійна.

6. Suzuki SX4 (88,2%)

Хоча він відноситься до категорії позашляховиків, це не традиційна модель 4X4. Він орієнтований в основному на дорогу. Про поломки повідомляється у 7% автомобілів, і це одна з моделей, які проводять в сервісі найменше часу – півтора дня.

5. Lexus RX (88,2%)

Розкішний і великий позашляховик виявився дійсно дуже надійним, що характерно для марки Lexus. Ця модель часто лідирує в таких рейтингах, а з виникненням проблем стикаються 5,4% її власників. Найбільше нарікань стосується радіатора кросовера.

4. Renault Captur (90,1%)

Це скоріше кросовер, ніж повноцінний позашляховик, так як в його основі лежить невеликий хетчбек Renault Clio. Проблеми з ним виникають у 5,3% респондентів, і зазвичай вони невеликі. Невисока вартість ремонту також грає важливу роль в хороших експлуатаційних характеристиках моделі.

3. Mitsubishi ASX (90,7%)

Цю машину складно назвати «бажаною», але вона, безумовно, дуже солідна. Цікаво, що в базовій комплектації у нього найсильніші версії. Коли додаються опції, надійність знижується. Однак в цілому до ремонту вдавалися лише 3% власників.

2. Ford EcoSport (93,2%)

Модель Ford не входить в число найпопулярніших в Великобританії, але тільки 4% власників автомобілів з розширеною гарантією зажадали оплату ремонту за останні 5 років. Середня сума ремонту складає 135 фунтів.

1. Renault Kadjar (95,7%)

Це французька версія Nissan Qashqai, оскільки обидві моделі мають велику кількість ідентичних деталей і систем. Однак Kadjar виявився більш надійним, принаймі, по статистиці Warrantywise. Повідомляється про пошкодження 3% автомобілів моделі, при цьому відзначається, що ремонт не тільки дешевий (349 фунтів), а й виконується швидко.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!