Kia Stinger перетворили на кабріолет

0
100

В американському Орландо відбулася прем’єра першого в історії кабріолета з м’яким дахом на базі Kia Stinger. Офіційно Kia такі машини не випускає – розробкою відкритої версії на замовлення одного з дилерів зайнялося тюнінг-ательє Drop Top Customs.

Проект реалізований ательє Drop Top Customs на замовлення дилерського центру City Kia. Машині зрізали дах і посилили кузов, зберігши при цьому 4 двері. У підвісці застосовані пружини і посилені стабілізатори поперечної стійкості від Eibach, диски ковані, а частина панелей кузова замінили карбоновими аналогами.

Також фахівці Drop Top Customs попрацювали і над двигуном. Кабріолет зібраний на базі Stinger GT з наддувним V6, який з заводу розвиває 370 кінських сил (510 Нм). Однак агрегат забезпечили полегшеним впусканням з інтеркулером, альтернативною системою вихлопу і перепрограмованим блоком управління. Наскільки збільшилася потужність установки, не повідомляється, але, як пише The Drive, автори проекту назвали пріоритетом НЕ потужність, а чуйність агрегату.

За даними видання, замовники кабріолета вже повідомили про намір налагодити дрібносерійний випуск авто. Однак тюнінг-ательє відзначили, що на сьогоднішній день побудований тільки один екземпляр, а факт поточного виробництва підтвердження поки не отримав.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!