Range Rover 2022 року вийшов на випробування (ФОТО)

0
122

Land Rover почав тестувати новий Range Rover 2022 року. Він має затьмарити конкурентів серед представників повнорозмірних розкішних позашляховиків.

Кілька років тому Range Rover був єдиним вибором для клієнтів, які бажали автомобіль такого типу. Однак з тих пір на ринок вийшли Bentley Bentayga та Rolls-Royce Cullinan, тому Land Rover наразі розробляє нову модель, щоб краще змагатися з ними. Про це повідомляє Carscoops.

Четверте покоління автомобіля випускається з 2012 року. Новинку ж почали тестувати вже у 2021 році у Великобританії. Фотографи помітили як звичайну версію, так і з довгою колісною базою. Видно, що Range Rover отримав нову решітку та менші фари з вбудованими світлодіодами.

Позашляховику суттєво оновлять дизайн. Салон буде абсолютно новим, і помітно, що кермо має безліч кнопок, що використовуються для управління всілякими функціями. За ним буде цифрова панель приладів, поруч з новою інформаційно-розважальною системою. Без сумнівів, що всередині надалі будуть використовувати найкращі матеріали, а водіям допомагатимуть новітні засоби безпеки.

Range Rover 2022 року побудують на платформі MLA, яка стане основою майже кожного нового автомобіля від Jaguar Land Rover. Він підтримує електрифікацію, хоча ця модель, ймовірно, буде уникати повної відмови від ДВЗ.

Натомість вона повинна отримати гібридний силовий агрегат. 4,4-літровий V8 від BMW може пробитися під капот. Архітектура також підтримує впровадження дизельних двигунів. Очікується, що новий Land Rover Range Rover дебютує в кінці цього року або на початку 2022-го.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!