Названо найбільш дивні функції сучасних автомобілів

0
476

Виробники автомобілів змушені вигадувати незвичайні функції, намагаючись привернути увагу покупців. Найдивніші функції автомобілів перелічили експерти.

У продажу вже є 5-місний компактвен Fiat 500L, в якому є дуже цікава фішка. Виробник вмонтував в салон авто справжню кавоварку, що дозволяє готувати ароматний еспресо прямо в дорозі.

Американська компанія General Motors оформила патент на систему масажу ніг пасажирів авто, що працює на стисненому повітрі. Унікальна пневматична масажна система описана в документі, який є в базі даних відомства з патентів і товарниз знаків США. У патенті представлена особлива конструкція з повітропроводів, які передбачені в підлозі машини. З повітропроводів подається повітря, яке запасене в спеціальних балонах. Цікаво, що масаж ніг за допомогою стиснутого повітря доступний тільки пасажирам, але не водію.

Щороку в світі трапляється безліч ДТП, обумовлених зупинкою серця у водія. Рішенням проблеми може стати датчик серцебиття, який хочуть почати вбудовувати в машини багато виробників. Такий датчик буде не тільки відслідковувати зупинку серця, але і визначить, що водій заснув за кермом.

При купівлі автомобілів Bentley Bentayga можна замовити опцію для рибалок — мова йде про переносний риболовецький набір Fly Fishing, який обійдеться «всього» в 100 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!