У Мережі з’явилися перші знімки Volkswagen Talagon

0
289

Новий Volkswagen Talagon 2022 року ось-ось буде офіційно представлений: він дебютує в наступному місяці на Шанхайському автосалоні. Коли кросовер вийде на ринок, він автоматично стане найбільшою моделлю, що продається німецьким брендом, оскільки буде навіть довшим, ніж Volkswagen Teramont (китайська версія Volkswagen Atlas), з яким він поділиться не тільки платформою MQB.

Судячи з перших зображень німецького кросовера, які «просочилися» через Міністерство промисловості Китаю, цей величезний кросовер з трьома рядами сидінь має таку ж колісну базу, що і Volkswagen Teramont, хоча у новій моделі будуть більш довгі звиси і, отже, велика довжина. Новий Talagon 2022 модельного року може похвалитися довжиною 5 152 мм, шириною 2 002 мм, висотою 1 795 мм і колісною базою 2 980 мм.

На естетичному рівні – це суміш функцій, явно притаманна іншим моделям німецького будинку, тому справжніх новинок в цій області немає. На відміну від Teramont, новий Talagon буде доступний тільки з чотирициліндровими двигунами, включаючи 2,0-літровий турбомотор в двох варіантах потужності: 186 або 220 кінських сил, на додаток до можливості установки переднього або повного приводу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!