Hyundai опублікувала зображення нового футуристичного мінівена

0
101

Компанія Hyundai опублікувала фото нового повнорозмірного вена під назвою Staria. Цей автомобіль прийшов на зміну моделі H-1 / Starex / Grand Starex, що випускається з 2007 року.

Hyundai Staria буде доступний в двох варіантах виконання: стандартної і люксової з приставкою Premium в назві. Вони відрізняються стильовими деталями та оснащенням.

Дизайн виконання Premium зовні відрізняється наявністю оригінального переднього бампера зі збільшеною площею гратами радіатора і більшими світлодіодними фарами. Ззаду відзначимо «знебарвлені» ліхтарі з «піксельної» графікою, колісні диски особливого дизайну. В обох випадках має футуристичний екстер’єр з минималистичной пластикою поверхонь, монолітними формами без виступів і двох’ярусної головною оптикою. Дизайн Staria навіяний космічними кораблями з наукової фантастики, таким чином відбивається назва моделі, що походить від англійського слова star , тобто «зірка».

Hyundai Staria (стандартний варіант)

Усередині новинки відзначимо лаконічну горизонтальну передню панель. Панель приладів повністю цифрова, дисплей мультимедійного комплексу – 10,25-дюймовий. Компонування внутрішнього простору інваріантної, можливі чотири або три ряди сидінь. У Staria Premium на другому і третьому рядах встановлюються роздільні крісла підвищеної комфортності з індивідуальними підлокітниками.

Hyundai Staria (варіант Premium)

Стандартне виконання автомобіля буде пропонуватися в широкій гамі модифікацій з кількістю місць від 3 до 11, тобто крім пасажирського вена запропонують вантажний фургон і вантажопасажирський фургон-комбі. Довжина Staria становить 5255 мм, ширина – 1995 року, а висота – 1990 мм. Якщо H-1 / Starex / Grand Starex має задній привід і інтегровану (приварні) раму, то Staria отримав кузов-монокок і передній привід.

За агрегатів новинка уніфікована з Kia Carnival останнього покоління. В її моторну лінійку увійдуть 2,2-літровий турбодизель і 3,5-літровий бензиновий V6. Віддача силових агрегатів в специфікації для Staria не уточнюються. Про коробки передач інформація поки не розкривається. Решта подробиць розкриють в найближчі тижні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!