Китайці створили дивний шестиколісний автомобіль

0
92

У Китаї показали незвичайний концепт – це автомобіль з шістьма колесами. При цьому він досить компактний і призначений для експлуатації в місті.

Новинка отримала назву Wuling HongGuang Mini EV 6X6. Поки що це всього лише концепт, але про подальші плани поки не повідомляється. Як і про те, навіщо взагалі знадобився такий автомобіль.

Виробник Wuling створив свою машину, співпрацюючи з американським концерном General Motors. Можливо, для колекціонерів або бажаючих виділитися в дорожньому потоці.

Для того, щоб впихнути в компактний міський сітікар третю вісь і додаткові два колеса, кузов довелося подовжити, додавши відсік для транспортування вантажів. Природно, не обійшлося і без зовнішніх змін, які роблять машину більш брутальною – з’явилися більш широкі колісні арки, а також “зубасті” позашляхові шини.

При цьому в машину навіть не поміститься п’ять осіб – на заднє сидіння влазять тільки двоє. Також це електричний автомобіль потужністю всього 27 кінських сил. Максимальна швидкість всього 100 км/год. Запас ходу – 170 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!