Топ-5 найбільш бюджетних іномарок (ФОТО)

0
749

Всесвітня епідемія коронавірусу істотно позначилася на автопромі, що зробило сегмент доступних широким масам авто актуальним як ніколи раніше. У зв’язку з цим, багатьом потенційним покупцям хотілося б знати, яким саме машинам бюджетного класу краще віддати перевагу. Далі мова піде про п’ять найбільш доступних іномарках.

Datsun On-Do

Цей автомобіль вже досить тривалий час утримує статус найбільш доступної іномарки на ринку. Базова комплектація Access пропонує водієві 87-сильний ДВС оснащений вісьмома клапанами, що працює в парі з пятискоростной МКП.

Datsun Mi-Do

На другій позиції рейтингу влаштувався хетчбек Mi-Do, який є найближчим родичем On-Do. Машина побудована на тій же самій «візку» і на неї встановлюють такі ж мотори і КП.

Renault Logan

Французька модель вже протягом багатьох років користується підвищеним попитом у вітчизняних автомобілістів. Цінують Логан в першу чергу за витривалі силові агрегати і добротну підвіску. Базова варіація Access передбачає наявність 1,6-літрового мотора потужністю 82 кінські сили і пятискоростной механічної коробки передач. 

Renault Sandero

Сандеро стане прекрасним вибором для тих громадян, які бажають мати в своєму розпорядженні надійність Логана в кузові хетчбек. За Access дилери хочуть 656 тис. Руб. За ці гроші користувач отримує 1,6-літровий ДВС видає 82 кінських сили, а пару йому складе МКПП на п’ять швидкостей. На жаль, машина не може приємно порадувати водія гідним оснащенням – авто навіть кондиціонером не має.

Зовсім по іншому йдуть справи з комплектацією Drive. Тут вам і клімат-контроль, і круїз-контроль, і аудіосистема з можливістю управління підрульовими джойстиком. В принципі, є ще багато чого цікавого.

Chevrolet Nexia

Виробник оснастив свою модель 1,5-літровим двигуном, з якого розробники вичавили 105 кінських сил. Компанію йому може становити «механіка» на п’ять швидкостей або «автомат» на шість діапазонів. 

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!