Експерти назвали найбільш проблемні автомобілі з віком до 5 років

0
872

Експерти вивчили автомобільний ринок і склали рейтинг, назвавши найбільш проблемні автомобілі з віком до 5 років. У список потрапили машини не тільки з бюджетного сегменту, а й представники преміум-класу.

Найнижчі оцінки заробив Land Rover Discovery генерації 2015 року. Цей позашляховик в перші роки експлуатації розчаровує власників неполадками електрики, не пов’язаними з силовим агрегатом і проблемами з трансмісією. Крім того, у нього виявляються збої в роботі системи кондиціонування повітря в салоні. Ще одна проблема – це низька якість обробки і лакофарбового покриття.

Другу сходинку посів цей же бренд з моделлю Range Rover Sport, що випускається з 2013 року. У нього нерідко виявляють проблеми з двигуном і електронікою. Викликає нарікання у водіїв підвіска позашляховика і гальмівна система.

Трійку замкнула машина від цього ж виробника – Discovery Sport, що випускалася з 2014 по 2019 рік. У неї в 49% випадків регулярно виникають поломки різного характеру.

Крім того, в цьому списку виявилося дещо не менш дорогих автомобілів і в їх числі Tesla Model S. Низька якість експерти виявили у моделей BMW X6, Mercedes C-Class, Jaguar E-Pace і XJ, а також Porsche Panamera і 718.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!