У кросоверів Mazda CX-5 і CX-9 з’явилася нова версія (ФОТО)

Нове виконання моделей отримає назву Noir.

0
256

Французьке словом Noir («чорний») в компанії Mazda позначили модні на сьогоднішній день комплектації під умовною назвою Black Edition. На нринку подібні модифікації з’явилися відразу у двох кросоверів – Mazda CX-5 і CX-9 . При цьому повноцінно «чорної» можна вважати тільки кросовер Mazda CX-5 Noir. У нього чорні корпуси дзеркал і 19-дюймові колісні диски поєднуються з чорною комбінованою оббивкою крісел (кожзам і замша). Крім цього, салон такого автомобіля декорований червоною прострочкою.

Великий кросовер CX-9 Noir також має чорний колір корпусів дзеркал і 20-дюймових колісних дисків, а до того ж чорної зроблена радіаторна решітка. Але крісла оббиті червоною шкірою, а на дверях, рульовому колесі і центральному тунелі додали червону прострочку. При цьому обидва кроссовера в версії Noir можна замовити з різними кольорами кузова зі стандартної палітри.

Якщо говорити про кросовер CX-5 у виконанні Noir, то такий автомобіль створений на основі «середньої» комплектації Supreme з пакетом, який включає в себе електропривод сидіння водія і п’ятої двері, а також обігрів керма.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!