На авторинок вийде недорогий конкурент Toyota Prado

0
690

Haval представив перші зображення позашляховика H9 другого покоління. Прем’єра моделі відбудеться влітку і тоді ж вона надійде в продаж в Китаї, а з 2022 року новий Haval H9 почнуть поставляти на експорт.

Haval H9 2021 залишиться великим рамним позашляховиком і позиціонують його, як більш доступну альтернативу Toyota Land Cruiser Prado і Mitsubishi Pajero Sport. Відомо, що побудують авто на платформі Wey Tank 300.

Судячи по картинках, дизайн Haval H9 стане більш агресивною, а на зміну плавним лініях кузова прийдуть межі і кути. Звертають на себе увагу тоненькі діодні фари і ліхтарі. У салоні очевидно з’являться віртуальна приборка і великий 12,3-дюймовий тачскрін, як у того ж Wey Tank 300. Як і раніше будуть пропонувати версії на 5 і 7 місць.

Новий Haval H9 збереже 2,0-літровий 245-сильний бензиновий турбомотор і 8-ступінчасту АКП. А ось 190-сильна дизельна версія поки під питанням.

Зате точно відомо, що залишиться повний привід із заниженою передачею і блокуваннями диференціалів. Крім того, китайський позашляховик отримає систему вибору режимів їзди для різних типів бездоріжжя.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!