З’явилися перші зображення нового кросовера Opel Grandland X

0
480

На початку цього тижня фотошпигунів був вперше помічений прототип нового кросовера Opel Grandland X. На основі цих знімків видання «Колёса.ру» розробило рендерні зображення майбутньої новинки.

Кросовер Opel Grandland X першого і поки єдиного покоління був представлений в 2017 році. При цьому компанія вже готує для моделі оновлення, про що свідчать шпигунські знімки прототипу новинки, які недавно з’явилися в Мережі. На основі цих фотографій незалежні дизайнери розробили рендерние зображення майбутнього кросовера.

Судячи з представлених рендерів, передня частина нового Opel Grandland X буде виконана в стилістиці моделі Mokka другого покоління, представленого в 2020 році. Це означає, що головна оптика трохи зміниться за формою і буде візуально об’єднана з гратами радіатора. Крім того, у кросовера з’явиться новий капот з рівною передньою кромкою, а також модернізований бампер, при цьому крила можуть залишитися незмінними. На кормі машини, імовірно, встановлять більш вузькі ліхтарі в стилі того ж Mokka . Також представлений на рендер кросовер володіє зміненим заднім бампером з вертикальними світловідбивачами.

Кросовер Opel Grandland X базується на платформі EMP2 , яку також застосовують моделі Citroen C5 Aircross , Peugeot 3008 і 5008 другого покоління. Швидше за все, рестайлінг не зачепить моторну лінійку автомобіля, яка включає в себе широкий вибір турбированних бензинових і дизельних силових агрегатів. Колишніми залишаться і коробки передач: 6-ступінчаста МКП і 6 або 8 швидкісним «автоматом». Дебют рестайлінгового кросовера Grandland X може відбутися протягом цього року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!