Показали серійну версію седана Honda Civic 2022 (ФОТО)

0
366

Кожен новий автомобіль, який буде продаватися в Китаї, повинен отримати дозвіл на використання на дорогах країни від Міністерства промисловості та інформаційних технологій. Зокрема, фахівці Міністерства роблять знімки машин, і в деяких випадках вони публікуються на офіційному сайті ще до того, як автомобіль, про який йде мова, буде представлений офіційно.

Саме так сталося у випадку з седаном Honda Civic 2022 модельного року. На даний момент, японська новинка не була представлена ​​офіційно. Майте на увазі, що ми маємо справу з китайською версією компактного седана, а це означає, що виконання машини для решти світу може виглядати трохи інакше.

При цьому у нас є відчуття, що Honda створила єдиного виду версію моделі, а її версії, які призначені для різних країн не будуть сильно відрізнятися. Новий Civic, призначений для Китайської Народної Республіки, показаний тут у двох окремих конфігураціях.

Ми готові посперечатися, що той, у якого чорні корпуси бічних дзеркал і масивний спойлер на кришці багажника, – це більш дорога версія новинки. Ви також помітите, що у нього чорні колеса і дверні ручки, а також інші фари, ймовірно, світлодіоди в порівнянні зі звичайними галогеновими лампами в більш дешевої моделі. Значок «240» на кришці багажника передбачає, що обидва мають один і той же двигун, але в дорожчій комплектації використовується подвійна вихлопна система, тоді як у його меншого аналога вихлоп захований під заднім бампером.

Не дивно, що дорожній Civic – точна копія прототипу, представленого в середині листопада минулого року. Є деякі незначні зміни, такі як додавання протитуманних фар. Інтер’єр не був показаний на зображеннях MIIT, хоча, що Honda частково показала його, коли був представлений прототип.

Honda пообіцяла представити серійну версію Civic 2022 в першому кварталі цього року, що може означати тільки те, що ми побачимо седан до кінця цього місяця.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!